Samarbetspartners | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Samarbetspartners

För att säkerställa rätt kompetens i våra projekt samarbetar vi med två VVS-firmor och en elfirma. De VVS-firmor vi anlitar som underentreprenörer är auktoriserade för Säker Vatten (enligt VVS-branschens branschregler) Den elfirma vi anlitar som underentreprenör har elbranschens behörighet. Vi rekommenderar även våra kunder att besöka de kakelbutiker vi samarbetar med för bästa service. De erbjuder ett stort urval av kakel och klinkers, badrumsinredning, badkar, tvättställ, duschar mm. Väck din inspiration hos Stockholms bästa kakelbutiker!

Samtliga samarbetspartners finns presenterade här på sidan.

 

 

El City AB

http://www.elcityab.se/

El City grundades av Anders Rundkvist 1973.

El City har specialiserat sig på bla badrumsrenoveringar, och är via Ebeco certifierad golvvärmeinstallatör. Det innebär att upp till 25 års garanti lämnas på de värmegolv som Elcity installerar, se mer info på: www.ebeco.se/golvvarme/garanterad-installator

Genom att välja en certifierad installatör är man garanterad att få en säkerställd installation samt en komplett dokumentation av det utförda golvvärmejobbet levererad via e-post.

El City har även bred kunskap och erfarenhet när det gäller belysning. Det är en god idé att prata med dem i inledningen av ett badrumsprojekt för att få bra förslag och idéer. På El City AB är samtliga elektriker behöriga och kunniga inom både elinstallationer och elservice.

Grön installatör

El City AB är certifierade ”grön installatör” via Ahlsell. Det innebär att du kan anlita dem för att få goda råd och hjälp med elservice och installationer för att effektivisera din energianvändning.


Forsmans VVS AB

www.forsmansvvs.se

Grundare är Fredrik Forsman

Det här är den lilla hjälpsamma VVS-firman där intresset och kunskapen följt med i en generationsväxling. Forsmans VVS är ett auktoriserat VVS-företag med autorisationsnr. 500612. Företaget arbetar mycket med fastighetsservice, badrumsrenoveringar mm.

Auktoriserat VVS-företag


JÖ Rörservice AB

Grundare är Jimmie Östlund

JÖ Rörservice är ett auktoriserat VVS-företag med auktorisationsnr. 500643. Företaget har god erfarenhet av bland annat fastighetsservice och badrumsrenoveringar. Jimmie är en fröjd att samarbeta med, lugn och professionell.

Auktoriserat VVS-företag


Kakelbutiker

Här presenterar vi de kakelbutiker vi samarbetar med. Samarbetet betyder att vi rekommenderar våra kunder att besöka dessa för bästa service. Klicka på länkarna för att komma vidare till respektive hemsida.

Kakeldax har flera butiker från norr till söder i stockholmsregionen. Chansen är stor att någon butik ligger bra till för dig.
www.kakeldaxgruppen.se

Megakakel har ett par butiker i stockholmsregionen, en på södra sidan och en på norra. Relativt nyöppnade, men drivs av några eldsjälar med lång erfarenhet.
www.megakakel.se

Konradssons har en butik i stockholmsregionen. Ligger bra till i Bromma i närheten av några andra av ovanstående butiker
www.konradssons.com

Kakelspecialistens nya stora butik i Årsta är Skandinaviens största i sitt slag. Stort sortiment.
www.kakelspecialisten.se

Centro har några butiker i stockholmsregionen. De har lång erfarenhet av byggkeramik i Sverige.
www.centro.se

Höganäs Kakelcenter har några butiker i stockholmsregionen. Här hittar du kakelklassiker som ”Arkitekt” m.m. såväl som säsongens nyheter.
www.cchoganas.se

Kakel Design har en butik på södra sidan och en på norra. De har ett intressant eget sortiment och är kända för sin personliga service.
www.kakeldesign.se