Samarbetspartners

Bad & Rum är certifierade för våtrumsarbeten enligt BBV (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum). Vår personal är även legitimerade som godkända plattsättare i våtrum. För att säkerställa rätt kompetens i projektet samarbetar vi med två VVS-firmor och en elfirma. De VVS-firmor vi anlitar som underentreprenörer är auktoriserade för Säker Vatten (enligt VVS-branschens branschregler) och den elfirma vi anlitar som underentreprenör har elbranschens behörighet. Vi rekommenderar även våra kunder att besöka de kakelbutiker vi samarbetar med för bästa service.

Stort urval av kakel och klinkers. Ny badrumsinredning, badkar, tvättställ, duschar. Väck din inspiration hos Stockholms bästa kakelbutiker!

 

 

Forsmans VVS AB

www.forsmansvvs.se

Grundare är Fredrik Forsman

Det här är den lilla hjälpsamma VVS-firman där intresset och kunskapen följt med i en generationsväxling. Forsmans VVS är ett auktoriserat VVS-företag med autorisationsnr. 500612. Företaget arbetar mycket med fastighetsservice, badrumsrenoveringar mm.

Auktoriserat VVS-företag


JÖ Rörservice AB

Grundare är Jimmie Östlund

JÖ Rörservice är ett auktoriserat VVS-företag med auktorisationsnr. 500643. Företaget har god erfarenhet av bland annat fastighetsservice och badrumsrenoveringar. Jimmie är en fröjd att samarbeta med, lugn och professionell.

Auktoriserat VVS-företag


Din Elektriker i Stockholm AB

www.dinelektriker.se

Grundare är Anders Eriksson

Företaget är Certified Pro-installatör för T2 värmegolvsystem och har även specialiserat sig på badrumsrenoveringar. När T2 värmegolv installeras medföljer marknadens bästa trygghetspaket med mycket långa garantitider.

En mer professionell och tillmötesgående elfirma måste vara mycket svår att hitta. När vi hittade Din Elektriker slutade vi leta efter andra.


Kakelbutiker

Här presenterar vi de kakelbutiker vi samarbetar med. Samarbetet betyder att vi rekommenderar våra kunder att besöka dessa för bästa service. Klicka på länkarna för att komma vidare till respektive hemsida.

Kakeldax har flera butiker från norr till söder i stockholmsregionen. Chansen är stor att någon butik ligger bra till för dig.
www.kakeldaxgruppen.se

Megakakel har ett par butiker i stockholmsregionen, en på södra sidan och en på norra. Relativt nyöppnade, men drivs av några eldsjälar med lång erfarenhet.
www.megakakel.se

Konradssons har en butik i stockholmsregionen. Ligger bra till i Bromma i närheten av några andra av ovanstående butiker
www.konradssons.com

Kakelspecialistens nya stora butik i Årsta är Skandinaviens största i sitt slag. Stort sortiment.
www.kakelspecialisten.se

Centro har några butiker i stockholmsregionen. De har lång erfarenhet av byggkeramik i Sverige.
www.centro.se

Höganäs Kakelcenter har några butiker i stockholmsregionen. Här hittar du kakelklassiker som ”Arkitekt” m.m. såväl som säsongens nyheter.
www.cchoganas.se

Kakel Design har en butik på södra sidan och en på norra. De har ett intressant eget sortiment och är kända för sin personliga service.
www.kakeldesign.se