Om oss | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Bad & Rum

Startades ursprungligen år 2000 av Håkan Linnell och hette då Bad & Rum i Stockholm. 2015 gjordes ett ägarbyte. Två anställda, Peter Kangasharju och Martin Liljedahl, som båda jobbat många år åt Håkan tog över ägarskapet. Håkan Linnell, blev kvar som konsult åt företaget. I samband med ägarbytet bytte företaget namn till Bad & Rum i Mälardalen AB.

Sedan starten år 2000 har vi utvecklat ett arbetssystem med en koordination mellan de olika hantverksgrupperna (plattsättning, vvs, el och byggnation) för att uppnå bästa arbetsflöde med minimala tidsförluster.

Till skillnad från många företag i branschen som utför uppdrag åt alla kategorier av beställare, har vi på Bad & Rum specialiserat oss på uppdrag åt konsumenter och bostadsrättsföreningar. Att arbeta hemma hos kunder innebär ett särskilt hänsynstagande och en fortlöpande dialog eftersom många bor kvar hemma under renoveringen. Alla hantverkare är inte lämpade för det här. Bad & Rums personal är däremot handplockade och har mångårig erfarenhet i denna arbetsmiljö. Vi sköter dessutom all samordning mellan de olika hantverkskategorierna och underentreprenörer som krävs för en lyckad badrumsrenovering.

Vår målsättning är att skapa arbetsro på varje byggplats, vilket är grundbulten för den noggrannhet de nuvarande branschreglerna för våtrum kräver och som leder till en professionell och kvalitativ renovering. Du är värd ett badrum byggt med omsorg, enligt den senaste kunskapen och med typprovade och godkända tätningskonstruktioner som borgar för trygghet och lång hållbarhet. En god investering i bostaden oavsett om du bor kvar länge, eller säljer den. Våra referenser berättar gärna mer!

Kontakta oss för mer information idag!

 

Bad & Rum personal

Peter Kangasharju

Peter Kangasharju
Ägare av Bad & Rum sedan oktober 2015.
Peter har arbetat som mattläggare, plattsättare och våtrumsspecialist sedan 1990.

Martin Liljedahl

Martin Liljedahl
Ägare av Bad & Rum sedan oktober 2015. Martin har arbetat som plattsättare och våtrumsspecialist sedan 2002.

Tomas Pettersson Gamrell

Tomas Pettersson Gamrell
Tomas har jobbat som plattsättare och våtrumsspecialist sedan 1992. Anställd hos Bad & Rum sedan 2016.

Klas Svall

Klas Svall
Klas har jobbat som plattsättare och våtrumsspecialist sedan 1990. Anställd hos Bad & Rum sedan 2000.

Bad & Rums persona