Badrumsrenovering i Vaxholm | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Vaxholm

Letar du efter ett företag för din badrumsrenovering i Vaxholm? Då har du hittar rätt. Vi på Bad & Rum har länge jobbat med just renovering i fuktiga miljöer, så som badrum och toalett.

Om du är intresserad av en badrumsrenovering i Vaxholm så kommer vi gärna på ett första hembesök. Det ger oss en personlig bild av just din situation och vi kan anpassa renoveringen efter dina behov. Du får också chansen att ge din syn på renoveringen av ditt badrum och hur du föreställer dig slutresultatet. Samtidigt får vi möjligheten att se över din bostad och ditt badrum.

Efter ett besök hemma hos dig kommer vi under några dagar att arbeta fram en kalkyl för din badrumsrenovering. Sen är det upp till dig att bestämma dig. Vill du gå vidare med renoveringen av ditt badrum kommer vi att ta fram en detaljerad plan, en så kallad entreprenadbeskrivning. I den planen finns all info om renoveringen. Du kommer kunna se vilken hantverkare som kommer göra vilka delar och hur arbetet kommer att utföras.

Eftersom arbeten i fuktiga miljöer omgärdas av många regler är det viktigt att erfarna och kunniga hantverkare utför jobbet. Då kan du försäkra dig om att inga framtida fuktskador eller andra problem kommer att uppstå.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och hjälper dig med din badrumsrenovering i Vaxholm. Så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med din renovering. Vi sköter hela projektet, från ax till limpa.