Badrumsrenovering i Vasastan | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenoveringar i Vasastan

Funderar du på en badrumsrenovering i Vasastan? Då är Bad & Rum rätt partner att vända dig till. Vi tror att våra personliga möten och planering kan hjälpa dig att få det badrum du drömmer om. På Bad & Rum börjar vi nämligen alla renoveringar med ett hembesök där vi får en god insyn i möjligheterna som just ditt badrum har. Under mötet får vi också chansen att lyssna på dina önskemål och funderingar om ditt badrum. På så sätt kommer vi tillsammans fram till hur det kan renoveras på bästa sätt.

Efter våra hembesök tar vi fram en plan för badrumsrenoveringen. På så sätt får du möjligheten att se renoveringen av ditt badrum i sin helhet. Du får ett förslag på renovering att ta ställning till. Väljer du sedan att gå vidare med dina renoveringsplaner kommer vi att ge dig en entreprenadbeskrivning. I den finns all information du behöver i detalj. Exakt vad som kommer att hända med din badrumsrenovering och vilken hantverkare som kommer att utföra vilket jobb.

När vi utför en renovering av badrum i Vasastan följer vi alla de regler som finns för arbeten i fuktiga miljöer. Detta gör vi för att du ska känna dig trygg och säker på att inga problem, så som fuktskador, ska uppstå längre fram.

Om du har några frågor om badrumsrenovering i Vasastan så ska du inte tveka att kontakta oss. Vi ger dig gärna goda råd på vägen och svarar på dina frågor.