Renovera ditt badrum i Värmdö | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Renovera ditt badrum i Värmdö med vår experthjälp!

För dig som går funderar och planerar kring en badrumsrenovering på Värmdö kan Bad & Rum hjälpa till. Vi är specialister på renoveringar i fuktiga miljöer så som badrum och toaletter.

Det är viktigt att anlita duktiga hantverkare som känner till de regler som omgärdar en badrumsrenovering. Arbeten i fuktiga miljöer kräver erfarenhet och kännedom för att inget ska falla mellan stolarna. Därför har vi specialiserat oss på renoveringar av badrum, så att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Badrumsrenovering i Värmdö

Vi börjar alltid en badrumsrenovering på Värmdö med att träffa dig i ditt hem. Vi kan då göra en professionell bedömning av ditt hem och ditt badrum inför renoveringen. Dessutom kan vi ta till oss dina personliga behov och dina visioner för badrummet. Under mötet kan vi tillsammans diskutera oss fram till en plan som uppfyller dina krav och de regler som omgärdar badrum. På så sätt får du en hållbar bild av den kommande renoveringsprocessen.

När vi gjort hembesöket tar vi fram en plan som du sedan får ta ställning till om du vill fullfölja. Om du väljer att ta din badrumsrenovering hela vägen i mål så kommer vi sedan ta fram en entreprenadbeskrivning. Det är en mer detaljerad planering över renoveringen av ditt badrum. Du kan t.ex. se vilken hantverkare som kommer att utföra vilken del av renoveringen.

Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering

Om du har några frågor om badrumsrenovering på Värmdö för du gärna höra av dig till oss. Vi har koll på det mesta inom badrum och diskuterar gärna just ditt badrum och dess möjligheter.