Badrumsrenovering i Vallentuna | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Vallentuna

Det finns många anledningar till att vilja utföra en badrumsrenovering i Vallentuna. Du kanske bara är trött på ditt nuvarande badrum. Golvvärme, handduksvärmare, dubbla handfat och ett helt nytt kakel på väggarna kan ge dig en helt ny känsla av detta välanvända rum. En annan anledning kan vara att du vill öka bostadens värde. Ett nyrenoverat badrum får bostaden att snabbt bli mer attraktiv på marknaden. Oavsett vilken anledning du har till att vilja renovera badrum i Vallentuna så kan du vända dig till oss på Bad & Rum. Vi är specialister inom just badrumsrenoveringar i Stockholm och omnejd. Hör av dig via vårt kontaktformulär här på hemsidan så kan vi boka in ett kostnadsfritt möte.

Vi går igenom badrumsrenoveringen med dig

Genom att boka in ett möte med oss kan vi tillsammans gå igenom alla dina önskemål och förutsättningar. Du kan passa på att få svar på alla dina frågor och funderingar och vi kan få ta del av din vision och undersöka hur det ser ut på plats. Efter mötet tar det inte lång tid innan du får hem en kalkyl som anger vad vi tror att din badrumsrenovering i Vallentuna kan hamna på. Ser det bra ut så kan vi ta det till nästa steg, vilket är en entreprenadsbesiktning. Då tar vi fram en detaljplan som anger precis vad som ska göras och vem som ska göra det.
Att renovera badrum i Vallentuna är komplicerat och kräver både erfarenhet och expertis. Vi på Bad & Rum har personal som kan ta hand om alla delar inom er renovering.