Badrumsrenovering i Upplands Väsby | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Upplands Väsby

När vi utför en badrumsrenovering i Upplands Väsby följer vi på Bad & Rum alla de regler som gäller för arbeten i fuktiga miljöer. Just på grund av dessa regler är det viktigt att du anlitar ett bolag som är specialiserat på renoveringar av fuktiga miljöer, så som badrum och toaletter.

För att en badrumsrenovering i Upplands Väsby så bli så bra som möjligt börjar vi alltid med ett besök i hemmet. På plats kan vi sedan se precis vilka möjligheter som finns med ditt badrum. Vi kan också undvika problem som annars skulle kunna uppstå under renoveringens gång. Dessutom får vi chansen att verkligen lyssna på dina tankar och funderingar, samt ta till oss den vision du har för ditt badrum. När vi skapat oss en överblick av ditt drömbadrum kommer vi att ta fram en plan för renoveringen. Där får du en översikt över projektet och kan sedan ta ställning till om du vill förverkliga din badrumsrenovering.

Renovera ditt badrum i Upplands Väsby

Om du väljer att fortskrida med projektet kommer vi att ta fram en mer detaljerad plan för projektet, en entreprenadbeskrivning. I den finns alla detaljer om din badrumsrenovering. Du kan t.ex. så precis vilken hantverkare som kommer att göra vilket jobb.

Alla våra badrumsrenoveringar följer den ovanstående planen. Vi lägger vikt vid kvalitet, att reglerna följs och att du får din personliga vision för ditt badrum utfört. Du får gärna höra av dig till oss om du har några frågor om badrumsrenovering i Upplands Väsby. Så kan vi ge dig professionella råd på vägen mitt ditt drömbadrum.