Badrumsrenovering i Tyresö | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Tyresö

För dig som går och undrar kring en badrumsrenovering på Tyresö så är Bad & Rum svaret. Det är särskilt viktigt att du anlitar ett kunnigt företag när man renoverar fuktiga utrymmen som badrum och toaletter. Detta eftersom erfarna hantverkare känner till och arbetar efter de regler som gäller renoveringar av badrum.

För att ge både våra kunde och hantverkare bästa möjliga utgångsläge utgår all vår badrumsrenovering på Tyresö från ett första hembesök. Vi kommer hem till dig och synar ditt nuvarande badrum. Där kan vi se både vilka möjligheter som finns och de problem som, utan en personlig konsultation, hade kunnat uppstå under renoveringen.

Efter ett hembesök där vi diskuterar badrumsrenoveringen sätter vi på Bad & Rum oss ned och tar från en kalkyl. Vi delar sedan den med dig och du får då chansen att ta ett beslut. Om du vill fortskrida med renoveringen så kommer vi att ta fram en entreprenadbeskrivning. Det är en detaljerad plan där du får information om exakt vad som kommer utföras under din badrumsrenovering. Där får du också veta vilken hantverkare som kommer att utföra vilka delar.

Vi arbetar alltid efter denna modell när vi utför en badrumsrenovering på Tyresö. För den ger oss möjlighet att ge dig personlig service och låter oss renovera ditt badrum så som du önskat det. Vi minimerar risken för fel och problem så att du kan njuta av ditt nyrenoverade badrum utan att oroa dig.

Du får gärna kontakta oss med funderingar som du har om du har några funderingar om badrumsrenovering.