Badrumsrenovering i Tumba | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Tumba

Om du är på jakt efter någon som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Tumba så har du kommit till helt rätt ställe. Vi på Bad & Rum har specialiserat oss på att just badrumsrenoveringar som utförs i Stockholm och dess närliggande orter. Med vår hjälp kan din badrumsrenovering i Tumba utföras i enlighet med konstens alla regler. På så sätt får du ett felfritt resultat som blir precis som du önskade. Ta det första steget redan idag och boka in ett kostnadsfritt möte.

Från möte till färdig renovering av badrum i Tumba

Vårt arbetssätt går ut på att sätta våra kunder i fokus direkt. När du bokar ett besök så knackar vi på hos dig vid angiven tid och tillsammans kan vi gå igenom hela din renovering av badrum i Tumba. Det finns många regler och bestämmelser kring just arbete i våtrum, något som är förståeligt då även väldigt små misstag kan få stora konsekvenser i framtiden. Vid mötet får du möjlighet att beskriva din vision av badrummet samt ställa frågor och få snabba svar. Tillsammans kan vi gå igenom badrummets förutsättningar och efter mötet tar det inte lång tid innan du får ett kostnadsförslag med en tillhörande kalkyl.
Tycker du att det ser överkomligt ut kan vi utföra en riktig entreprenadsbesiktning, vilket innebär att vi tar fram en detaljerad plan som anger exakt hur arbetet ska utföras och hur lång tid det planeras ta. Ta tag i din badrumsrenovering redan idag och boka in ett möte!