Badrumsrenovering i Täby | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Täby

Vi på Bad & Rum i Stockholm AB den perfekta partnern för dig som har frågor eller behöver hjälp angående renovering av badrum i Täby. Vi har erfarenhet av både små och stora badrumsrenoveringar, från både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, i Täby kommun. Med vår djupa kunskap inom renovering och nybyggnad av våtrum, så som badrum och toaletter, kan vi hjälpa dig med just ditt projekt.

Vi kommer till Täby

Vi börjar alla våra renoveringar med att komma hem till dig. Du får då möjligheten att verkligen komma till tals. På plats kan du berätta om din vision och vi kan få en tydlig bild av ditt drömbadrum. Använd vårt kontaktformulär till höger för offert, som första steg. 

När vi sedan kommit fram till en bra plan för badrummet kommer vi under de närmsta dagarna att ta fram en kalkyl. Efter att du fått kalkylen är det dags att bestämma sig. Om du bestämmer dig för att göra slag i saken med din badrumsrenovering kommer vi att ta fram en entreprenadbeskrivning. I den finns en plan över renoveringen med alla detaljer. Du får reda på vilken hantverkare som kommer göra vad och när.

Om du kommer på något att fråga om badrumsrenovering i Täby kan du alltid vända dig till oss. Vi svarar gärna på dina frågor.

Samarbetspartners

Kakeldaxgruppen är en av våra lokala samarbetspartners i Stockholm och dom har en av sina butiker i Täby. Om ni är intresserad av kakel och mosaik är detta en av de kakelbutiker vi rekommenderar våra kunder att besöka.

Läs även om

Alla våra samarbetspartners
Vanliga frågor och svar
Rotavdrag på badrumsrenovering
Offert