Badrumsrenovering i Sundbyberg | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Sundbyberg

På Bad & Rum har vi lång erfarenhet av badrumsrenovering i Sundbyberg. Vi kan hjälpa dig med både stora och små renoveringar. Vare sig du är privatperson eller en bostadsrättförening kan vi hjälpa dig att ge ditt badrum nytt liv.

När man arbetar i en fuktig miljö finns det många regler att ta hänsyn till. Reglerna finns för att du ska kunna känna dig trygg med din badrumsrenovering och inte behöva oroa dig för framtida fuktskador. Så för att se till att reglerna följs är det viktigt att anlita ett erfaret företag. Då får du hjälp av duktiga hantverkare som vet precis vad som krävs vid badrumsrenovering i Sundbyberg.

Vi på Bad & Rum är noga med att lyssna på dig och dina önskemål. Därför gör vi ett hembesök hos dig för att se hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Under det besöket kommer vi att få en bra inblick i din bostad och ditt badrum. På så sätt kan vi undvika problem innan de uppstår. Vi får också chansen att ta till oss det du vill ha ut när du renoverar ditt badrum. Tillsammans kommer vi kunna ge dig det du vill ha och ge dig professionella råd på vägen.

Efter mötet kommer vi att ta fram en kalkyl och dela den med dig. Om allt känns rätt påbörjar vi arbetet med en detaljplan av din badrumsrenovering, en så kallad entreprenadbeskrivning. I den får du information om precis vad varje hantverkare kommer att göra.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina funderingar om badrumsrenovering i Sundbyberg.