Badrumsrenovering i Solna | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Solna

Känner du att det är dags att renovera ditt badrum? Då kan vi på Bad & Rum hjälpa dig hela vägen från ax till limpa. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering i Solna och kan vara till hjälp vid både större och mindre projekt. Vi hjälper allt ifrån privatpersoner till bostadsrättsföreningar med renoveringar av badrum.

Eftersom det är mycket regler som omgärdar arbete i fuktiga miljöer, är det en bra idé att låta erfarna hantverkare förnya ditt badrum. Vi på Bad & Rum har lång vana av att arbeta med badrumsrenovering i Solna. Det gör att risken minimeras för framtida problem och du kan njuta av ett gott bad eller en skön dusch, istället för att oroa dig för fuktskador.

För att badrumsrenoveringen ska bli precis så som du drömmer om kommer vi alltid förbi på ett personligt möte. Då kan du förklara hur du tänkt dig, vilken stil du vill ha och om du har några särskilda önskemål. Under ett sådant möte får vi också en bra uppfattning om vad som kan göras.

Efter några dagar kommer du att få hem en planering att ta ställning till. Då får du en övergripande bild över vad vi kommer att göra. Om du bestämmer dig för att fortsätta kommer du få en entreprenadbeskrivning. Där vi detaljerat går igenom din badrumsrenovering steg för steg och exakt vad varje hantverkare kommer att utföra.

Tveka inte att kontakta oss om din badrumsrenovering i Solna. Vi kan svara på alla dina frågor och ge goda råd på vägen.