Badrumsrenovering i Sollentuna | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Sollentuna

För dig som letar efter hjälp med badrumsrenovering i Sollentuna så är vi den rätta partnern. Vi på Bad & Rum har alla de kompetenser som behövs för att utföra ett bra jobb i fuktiga miljöer.

Eftersom det finns ett stort regelverk kring jobb i fuktiga miljöer så är det alltid bra att låta skickliga hantverkare sköta renoveringen. Då minimerar du risken för problem längre fram och kan njuta av ditt badrum, istället för att oroa dig.

Renovera badrummet i Sollentuna med omnejd

Allt fler människor i Sollentuna är i behov av att renovera badrummet då kommunen växer för varje år. Vi på Bad & Rum har lång erfarenhet av badrumsrenovering i Sollentuna och börjar alla våra jobb tillsammans med dig. Om du bor i Sollentuna och är intresserad av en badrumsrenovering – hör av dig till oss så kommer vi hem till dig.

Då kan vi få en klar bild över både dina önskemål och de möjligheter som ditt badrum har. Under ett sådant personligt möte kan vi diskutera oss fram till det bästa för din boendesituation och ditt badrum. Förutom Sollentuna erbjuder vi våra tjänster dom närliggande kommunerna Täby och Danderyd – men även flera andra delar av Stochkolm.

Efter att vi varit hemma hos dig skickar vi efter ett par dagar en kalkyl över det tilltänkta jobbet. Då har du chansen att få en överblick och sedan bestämma dig för om du vill gå vidare med din badrumsrenovering.

Om du sedan bestämmer dig för att gå vidare med arbetet skickar vi en entreprenadbeskrivning. Där får du all information om exakt vilka hantverkare som kommer göra vad och när vi planerar att utföra det. Så gör vi vid alla badrumsrenoveringar i Sollentuna, för att du ska känna dig trygg och få full koll på vad som händer med ditt badrum.

Läs även om

Våra samarbetspartners
Vanliga frågor och svar
Rotavdrag
Offert på badrumsrenovering