Badrumsrenovering Södertälje | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Södertälje

För dig som går och planerar badrumsrenovering i Södertälje kan vi på Bad & Rum vara till hjälp. Vi har både kunskap och erfarenhet av renoveringar i både större och mindre skala. Så även om du är en privatperson eller en bostadsrättsförening kan vi hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Våta inomhusmiljöer är speciella. Det finns många regler som omgärdar en renovering av badrum och toaletter. Därför är det viktigt att anlita någon med rätt erfarenhet i kunskap inom badrumsrenovering. På så sätt behöver du inte oroa dig för framtida fuktskador som annars kan uppstå.

Vi på Bad & Rum är specialister på badrumsrenovering i Södertälje. När vi startar en renovering börjar vi med att komma hem till dig för ett personligt möte. Vi diskuterar då dina drömmar och planer för just ditt badrum. Under tiden får vi en egen uppfattning om ditt badrum och hur vi kan hjälpa till med renoveringen. På så sätt tar vi tillsammans fram en plan för hur just din badrumsrenovering kan se ut.

Renovera badrummet i Södertälje

När du sedan bestämmer dig för att ta nästa steg för ditt badrum tar vi fram en entreprenadbeskrivning. Det gör vi alltid för en badrumsrenovering i Södertälje. Där kommer du ha tillgång till alla detaljer för din renovering. Exakt vad varje hantverkare kommer att genomföra i ditt badrum.

Bor du i Södertälje och har några frågor om din badrumsrenovering får du gärna höra av dig till oss. Vi har koll på det mesta inom badrum och diskuterar gärna ditt badrum och dess möjligheter.