Badrumsrenovering Södermalm | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering Södermalm

Du som finns på Södermalm och är redo för en badrumrenovering har hittat helt rätt. Vi kan ta hand om hela arbetet, från kakel och plastmatta till VVS och el. Du får tid att ägna dig åt din egen att-göra-lista, medan vi koordinerar mellan våra hantverkare och renoverar ditt badrum.

Badrumsrenovering som kan synas i fogarna

Få utrymmen i hemmet ställer man så höga krav på som badrummet. När du anlitar oss för en badrumsrenovering på Södermalm ser vi till att allt blir korrekt utfört. Vi tar till oss dina idéer och hjälper dig att utforma ett genomförbart upplägg. Sedan tar vårt hantverksarbete vid.
Vi har specialiserat oss på arbete hos privatpersoner och bostadsrättsföreningar, med andra ord att jobba hemma hos andra. Det kräver extra hänsynstagande och en löpande dialog. Med oss kan du räkna med ett bemötande som är lika professionellt som arbetet vi utför.
Vi har entreprenadförsäkring via Trygg-Hansa, certifikat för våtrumsarbeten från Byggkeramikrådet, GVK-certifikat för att lägga plastmattor i våtrum och vi är samtliga legitimerade för plattsättning i våtrum. Självklart följer vi gällande branschregler.

Fråga oss om att renovera badrum på Södermalm

Du vet väl att du kan få rotavdrag på arbetskostnaden för din badrumsrenovering? Se Skatteverkets hemsida för mer information. Det är den som utför arbetet som ansöker om bidraget. Om du anlitar oss får du information om rotavdraget när vi lämnar vår arbetsbeskrivning.
Investera i ett badrum som du själv bestämmer utseendet på och som håller i många år framöver. Hör av dig till oss för en offert på att renovera badrum på Södermalm.