Pris på badrumsrenovering i Stockholm | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Vad kostar en badrumsrenovering?

För många är det en stor investering att renovera sitt badrum då priset varierar. Man investerar både i tid och pengar. Vad kostar det egentligen att renovera sitt badrum? Det varierar alltid från fall till fall. Men det som är bra att veta är att villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 30 % på belopp upp till 50 000 kronor av arbetskostnaden när man anlitar en hantverkare för renovering. För att kunna få det absolut bästa priset för dig gäller det att du har rätt kunskap och kontroll på de moment som ingår i en renovering av badrummet.

Kontakta oss för ett specificerat pris på din badrumsrenovering. Vi utför badrumsrenovering i Stockholm och hela Mälardalen!

Vilket material behöver jag för en badrumsrenovering och vad kostar det?

Detta beror helt och hållet på vilken typ av badrum du vill ha. Priset för renoveringen varierar beroende på vilken kvalitet du vill ha, vilken duschkabin eller vilket badkar som väljs ut, vilken typ av klinkers som skulle göra dig nöjd med mera. För många kan priset höjas bara genom att du bor i en större stad men ta gärna en diskussion med oss innan så vi tillsammans kan hitta ett pris som gör båda parterna nöjda.

Arbetskostnaden beror på hantverkarna

Oftast varierar priset beroende på vilken hantverkare man anställer för jobbet. Som tur är får du hela paketet hos oss på Bad & Rum. Vi jobbar med väldigt erfarna hantverkare som är med dig från planeringen till det slutgiltiga resultatet. Det är en stor anledning till varför vi har 100% kundnöjdhet.

Kontakta oss för att få ett pris på badrumsrenoveringen

Våga fråga oss om allt du funderar över så ska vi göra vårt bästa för att ge er klarhet i det ni undrar över. Vi är här för att hjälpa er få ert drömbadrum, det får man inte genom att inte ta för sig! Kontakta oss så vi kan göra en bedömning om hur mycket en badrumsrenovering kommer att kosta er.