Badrumsrenovering i Östermalm | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Renovering av badrum i Östermalm

Om planerar en badrumsrenovering i Östermalm kan vi på Bad & Rum hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av både projekt för grunden och renoveringar i fuktiga miljöer, så som badrum och toalett. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, till en bostadsrättsförening eller ett enskilt hem så är vi intresserade av att hjälpa till.

Vi åker ut till dig som bor i Östermalm

Vi tror på det personliga mötet. Därför är det första vi gör vid en badrumsrenovering i Östermalm att komma hem till dig. Vi låter dig dela med dig av din vision och dina tankar om ditt badrum. Vad som verkligen är viktigt för dig och hur du tänker. När vi är hemma hos dig får vi också en bra bild av ditt hem och ditt badrum. Då kan vi ge dig professionella råd och tips på plats. Så att renoveringen tar fart i rätt riktning redan från start.

Efter hembesöket kommer vi på Bad & Rum sätta oss ned och ta fram en kalkyl över din badrumsrenovering. Vi delar sedan denna med dig och du får chansen att ta ställning till om du vill göra verklighet av projektet. Om du bestämmer dig för att genomföra renoveringen av ditt badrum så kommer vi att ta fram en entreprenadbeskrivning. Det är en detaljplan över renoveringen där du kan se exakt vilken hantverkare som kommer göra vad.

Har du som bor i Östermalm några frågor om badrumsrenovering? Tveka då inte att kontakta oss. Bor du i något annat område i Stockholm? Klicka här. Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap kan vi ge dig svar på det mesta.