Badrumsrenovering i Österåker | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Österåker

Om du söker efter hjälp med badrumsrenovering i Österåker så är vi på Bad & Rum en perfekt partner. Vi besitter all den erfarenhet och de kunskaper som krävs för att utföra ett bra i fuktiga miljöer.

Fuktiga miljöer är svåra och speciella att arbeta i eftersom det finns ett stort regelverk kring renoveringar av dem. Därför är det viktigt att det företag du anlitar och de hantverkare som utför arbetet har den rätta kunskapen och erfarenheten. Våra hantverkare på Bad & Rum känner till regelverket runt arbete i fuktiga miljöer så som badrum och toaletter. Därför kan du känna dig trygg när vi utför din badrumsrenovering.

Vi börjar alla våra badrumsrenoveringar i Österåker med att besöka dig i ditt hem. Under det mötet får du dela med dig av dina tankar och åsikter om renoveringen av ditt badrum. På plats kan du dela med dig av din vision och vi får ta till oss den direkt från dig. Då kan vi också komma med tips och råd ur en professionell synvinkel. Vi ser direkt vad som är möjligt och hur det kan lösas. Tillsammans kommer vi att arbeta fram en övergripande bild av hur badrumsrenoveringen kommer att bli när den är klar.

Om du bestämmer dig för att gå vidare med din badrumsrenovering tar vi fram en entreprenadbeskrivning. Det är en detaljerad plan över renoveringen och du kan se precis vilken hantverkare som kommer att göra vad.

Om du kommer på något att fråga om badrumsrenovering i Österåker kan du alltid vända dig till oss. Vi svarar gärna på dina frågor.