Offert på badrumsrenovering i Stockholm | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Kostnadsfritt hembesök med offert

Ge dig själv en härlig badrumsmiljö och be oss om en offert för ditt nya badrum. Om du har bestämt dig för att göra en badrumsrenovering är nästa steg att få veta vad kostnaderna blir. Vi gör först ett kostnadsfritt kundbesök. Därefter får du inom kort en kostnadsfri offert som visar vad renoveringen kostar. Om du redan har en färdig skiss på hur din badrumsrenovering ska se ut kan vi hålla oss till denna men vi kan även föreslå förbättringar och ändringar för att ge dig den bästa badrumsmiljön.

Du får en utförlig arbetsbeskrivning inför renoveringen

Om du bestämmer dig för att anlita oss och godkänner offerten så får du i nästa steg en utförlig arbetsbeskrivning. Där framgår allt som ingår i renoveringen och våra samarbetspartners. Arbetsbeskrivningen innebär en trygghet för dig och är värdefull vid en eventuell försäljning av bostaden eller om en skada skulle uppstå.

Vid plattsättning i våtutrymmen lämnar vi alltid ett kvalitetsdokument, BKR, som garanti och trygghet. Du får även ett säker-vatten-intyg på utförda VVS-arbeten. Används plastmatta får du ett GVK-intyg.

Skicka in en begäran om offert för renovering av badrum eller annat utrymme och upplev vår snabba service, som gäller oavsett var i Stockholm eller Mälardalen du bor. Vi ser fram emot din offertbegäran. Fyll i formuläret så är processen igång, helt kostnadsfritt!

bad-rum_handfat_740