Badrumsrenovering i Nynäshamn med hög kvalitet | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Nynäshamn

Vi på Bad & Rum utför all typ av badrumsrenovering i Nynäshamn, såväl stora som små. Vi hjälper gärna till med alla typer av badrum, både för privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vi har all den erfarenhet av projekt i fuktiga miljöer som krävs för att göra ett jobb med kvalitet. På grund av alla de regler som omgärdar arbeten i badrum och toaletter, är det viktigt att de hantverkare som utför jobben har just den kompetens som krävs. Då slipper du oroa dig för problem som annars kan uppstå med ditt badrum längre fram. Det kan t.ex. röra sig om fuktskador, som professionellt utförda renoveringar aldrig ska medföra. Istället kan du njuta av ditt badrum utan att oroa dig.

Kontakta oss för din badrumsrenovering i Nynäshamn

När du kontaktar oss för en renovering av ditt badrum i Nynäshamn gör vi ett hembesök hos dig. Under besöket lyssnar vi på dina önskemål och ser till att de blir möjliga samtidigt som vi säkerställer att alla regler följs. På så sätt kan du få det badrum du drömmer om. Samtidigt som du kan försäkra dig om att det görs på rätt sätt. Efter besöket kommer vi att ta fram ett förslag på plan för arbetet som vi sedan skickar till dig. Därefter har du chansen att bestämma dig för om du vill fortsätta med din badrumsrenovering.

Så arbetar vi på Bad & Rum i Stockholm

Innan arbetet sedan sätter igång kommer vi ge dig en entreprenadbeskrivning. Det är en detaljplan över hur arbetet kommer att utföras.  Där hittar du specifik information om vad varje hantverkare kommer att göra under din badrumsrenovering.

Som experter på badrumsrenovering i Nynäshamn svarar vi gärna på alla dina frågor. Tveka inte att kontakta oss.