Badrumsrenovering i Nykvarn | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Nykvarn

Vi på Bad & Rum är experter på badrumsrenovering i Nykvarn. Vi har lång erfarenhet och är specialiserade på renoveringar av badrum och toaletter. Därför kan vi hjälpa dig att skapa det badrum du drömmer om, både om det är en mindre renovering eller ett nytt badrum helt från grunden.

Att ha erfarna hantverkare som utför jobbet är en stor fördel. Då slipper du oroa dig för alla de regler som omgärdar renoveringar av fuktiga utrymmen så som badrum och toalett. Reglerna för arbeten med badrum finns för att skydda dig mot framtida problem så som fuktskador. Så för att kunna njuta av ditt nya badrum, och slippa oroa dig för problem efter renoveringen, är det viktigt att ha någon med vana utför jobbet.

När du kontaktar oss om en badrumsrenovering i Nykvarn kommer vi förbi hemma hos dig för en personlig konsultation. Där kan du dela med dig av den vision du har för ditt badrum och vi får möjligheten att ge experttips direkt på plats. På så sätt tar vi gemensamt fram början på en renoveringsplan för ditt badrum.

Därefter sammanställer vi planen och skickar den till dig. Väljer du att gå vidare efter det får du en entreprenadbeskrivning från oss med alla detaljer om din badrumsrenovering. Sedan har du full koll på exakt vad varje hantverkare kommer göra i ditt badrum.

Om du har några frågor om din badrumsrenovering i Nykvarn så hör av dig direkt till oss.  Vi hjälper gärna till med alla typer av badrums renoveringar, stora som små.