Badrumsrenovering i Nacka | Renovera med Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Nacka

För dig som går och funderar på att göra en badrumsrenovering i Nacka är vi den perfekta samarbetspartnern. Vi inleder med att erbjuda dig ett kostnadsfritt kundbesök i hemmet. Då får vi chansen att se ditt nuvarande badrum på plats och du får då också möjlighet att förklara vad du har för önskemål kring renoveringen. Vi ger dig goda råd och tips och svarar på frågor, allt för att det ska bli en så lyckad renovering som möjligt.

Kort tid efter besöket får du en offert via mejl där det kortfattat står vad vi kommit överens om och vad som ingår i renoveringen. Därefter kan du fundera på hur du vill göra och sedan fatta beslut om du vill gå vidare i renoveringsprocessen.

Om du bestämmer dig för att tacka ja till vårt erbjudande får du en arbetsbeskrivning som utförligt beskriver allt som ingår i renoveringen.

Vi utför ett uppdrag åt gången och eftersom vi är totalentreprenör har vi samarbetsavtal med både VVS- och elföretag.

Det finns många regler kring arbeten i badrum och toaletter. Därför är det viktigt att arbetet utförs av någon med kunskap, behörighet och erfarenhet. Då slipper du oroa dig för framtida problem och fuktskador som annars kan uppstå i sådana utrymmen.

Vi på Bad & Rum är specialiserade på badrumsrenoveringar, och vi utför ofta uppdrag i Nacka.  Vi kan hjälpa dig med både små och stora projekt. Tveka inte att kontakta oss med frågor och funderingar som du har, eller varför inte boka in ett kundbesök?

badrumsrenovering nacka