Badrumsrenovering i Nacka

För dig som går och funderar på en badrumsrenovering i Nacka är vi den perfekta partnern. Vi börjar alla våra renoveringar av badrum och toaletter med ett personligt möte. Då får vi chansen att se ditt nuvarande badrum på plats och kan dra de slutsatser som krävs för att göra en bra renovering och förnya ditt badrum. Du får då också möjligheten att förklara och utveckla din dröm i en diskussion med någon som är ett proffs. På så sätt kan du redan på plats få svar och råd om de möjligheter som finns för din badrumsrenovering.

Efter ett sådant möte sätter vi oss ned och gör en översikt av renoveringen som vi sedan delar med oss av till dig. Därefter kan du fundera hur du vill göra och sedan ta ett beslut om du vill gå vidare i renoveringsprocessen.

När någon bestämmer sig för att ta nästa steg i sin badrumsrenovering i Nacka skickar vi ut en entreprenadbeskrivning. I den finns alla detaljer om din renovering och information om vilken hantverkare som kommer göra vilket jobb.

Det finns många regleringar kring arbeten i fuktiga miljöer som badrum och toaletter. Därför är det viktigt att jobbet utförs av någon med erfarenhet och kunskap om just det. Då slipper du oroa dig för framtida problem och fuktskador som annars kan uppstå i en sådan miljö.

Vi på Bad & Rum är specialiserad på badrumsrenovering i Nacka och kan hjälpa dig med både små och stora projekt. Tveka inte att kontakta oss med frågor och funderingar som du har, eller varför inte boka ett möte?