Badrumsrenovering på Lidingö | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Lidingö

Vi på Bad & Rum har lång erfarenhet av badrumsrenovering på Lidingö. När vi utför våra renoveringar av badrum sätter vi alltid dig i fokus. Vi börjar nämligen alla våra renoveringar med att besöka dig i ditt hem.

Under ett sådant besök ger vi dig chansen att verkligen visa och berätta för oss vad du vill ha ut av din badrumsrenovering.  Vi kan då ge dig professionella råd och tips om de möjligheter som finns med din badrumsrenovering. När vi är hemma hos den kan vi sedan diskutera oss fram till en lösning som både du och vi brinner för att genomföra.

Efter våra möten om en badrumsrenovering på Lidingö sätter vi på Bad & Rum oss ned för att ta fram en plan. Efter ett par dagar får du ta del av planen och ta ett beslut om du vill fortsätta med din badrumsrenovering.  När du bestämt dig tar vi fram en fullständig plan med alla detaljer, en så kallad entreprenadbeskrivning. I den har exakt info om hur renoveringen av ditt badrum kommer att gå till och vilken hantverkare som kommer att göra vilken del av jobbet.

Renovera ditt badrum på Lidingö

Det är viktigt att den som utför jobbet har erfarenhet av att arbeta med badrumsrenovering av våta miljöer. Många regler finns runt denna typ av jobb och det är viktigt att de följs. För då slipper du oroa dig för framtida problem så som fuktskador.

Kontakta oss om du har några frågor om badrumsrenovering på Lidingö. Så hjälper vi dig att komma på rätt spår från början.