Badrumsrenovering i Järfälla | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Järfälla

Har du tröttnat på ditt gamla badrum och vill ha en badrumsrenovering i Järfälla har du kommit helt rätt. Vi på Bad & Rum hjälper dig förverkliga idéer och drömmar.

Hos oss på Bad & Rum jobbar skickliga hantverkare med många års erfarenhet av badrumsrenovering Järfälla. Om du vill renovera ditt badrum bokar vi in ett möte med dig. Vi kommer då på ett hembesök och får en uppfattning om vad det är som ska göras. Skillnaden på att göra ett riktigt besök och att bara få måtten, är att vi snabbt får en verklig vision om vad som är möjligt att göra i just ditt hus. Dessutom får du också möjligheten att peka och visa oss hur du har tänkt dig. För att verkligen kunna skapa ett vackert badrum krävs en noggrann planering, något vi på Bad & Rum hjälper dig med.

Skickliga hantverkare utför jobbet

Just när det kommer till att renovera badrum i Järfälla är det väldigt viktigt att få professionell hjälp. När vatten och avlopp är inblandat är det alltid bäst att hantverkare utför jobbet. Eftersom ett badrum blir fuktigt måste förarbetet vara ordentligt gjort, annars finns risken för fuktskador.

Efter vårt hembesök hos dig skissar vi upp ett förslag som du får skickat till dig. Om du tycker om förslaget börjar vi skapa en mer exakt kalkyl. Kanske har du några invändningar, i så fall ändrar vi om i skissen tills den matchar dina förväntningar. I vår kalkyl, eller i vår entreprenadbeskrivning som det också kallas, kommer alla detaljer för din badrumsrenovering i Järfälla att finnas med.