Badrumsrenovering i Huddinge | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering Huddinge

Letar du efter badrumsrenovering i Huddinge? I så fall har du kommit rätt. Vi på Bad & Rum hjälper dig med allt du behöver för att förnya ditt badrum. En bra början är att du kontaktar oss för en konsultation där vi kommer hem till dig. Då skapar vi oss en uppfattning om ditt badrum och de möjligheter som finns med en renovering. Dessutom får vi chansen att lyssna på dina önskemål, samtidigt som vi går igenom vilka regler som måste följas. När vi utfört ett första möte för en badrumsrenovering i Huddinge så brukar vi återkomma efter ett par dagar. Då får du ett förslag som du sedan kan ta ställning till. Om du bestämmer dig för att fortskrida med renoveringen så kommer vi hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum. När allt är planerat får du en entreprenadbeskrivning som innehåller information om exakt vad alla hantverkare kommer att göra.

Vi hjälper dig gärna renovera badrummet i Huddinge

Hör av dig till oss om du har några frågor om en badrumsrenovering i Huddinge. Då kan vi ge dig både svar och goda råd att ha på vägen mitt ditt nya badrum. När det väl är klart kommer du ha investerat i något som kommer glädja både dig och en eventuell framtida köpare av din bostad.

Badrumsrenoveringar är svåra projekt som kräver stor noggrannhet för att undvika framtida fuktskador. Eftersom det finns många regler att följa vid renoveringar av badrum och arbeten i våta miljöer, som badrum och toaletter, är det viktigt att arbetet utförs av fackmän.

Referenser i Huddinge
Ellinor Eriksson, Skogås
”Allt blev klart i tid. Resultatet är mycket lyckat, vilket ger en känsla av gediget arbete och kvalitet”.

Roberto Zamparo, Sjöängen:
”Jag har nu fått 2 badrum gjorda av Bad & Rum. Allt har klaffat från planering till färdiga badrum på ett effektivt sätt med utmärkt resultat”