Installera golvvärme i Stockholm | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Golvvärme i badrummet

Aldrig mer ett kallt golv i badrummet! Hur många av oss har inte tänkt den tanken? I samband med en badrumsrenovering bör du överväga att installera golvvärme. Det är faktiskt inte alls besvärligt eller dyrt om det görs i rätt fas av renoveringsarbetet. Termostaten som placeras vid belysningsbrytarna ger dig full frihet att ställa in önskad värme och att stänga av när den varma årstiden äntligen återkommer. Med T2-systemet följer dessutom en av marknadens tryggaste garantier.

Golvvärme i ditt badrum gör inte bara golvet mer behagligt att sätta ner fötterna på efter en dusch eller när du kliver ur ett skönt bad, det kan också hjälpa till att få ett blött badrumsgolv, fuktiga handdukar eller upphängd tvätt att torka snabbare. Du slipper dessutom fula element och radiatorer i ditt badrum, vilket ger dig mer yta och ett rum som är lättare att möblera som du vill. Golvvärme ger en jämnare och skönare temperatur på golvet och i resten av rummet.

Att installera golvvärme kan också vara en fördel för allergiker, då luften cirkulerar mindre i rummet. Om luften cirkulerar mindre, betyder det att damm och andra partiklar som allergiker kan vara känsliga mot inte virvlar runt i luften i lika hög utsträckning.

 

Installation av golvvärme i Stockholm

Golvvärme gör ditt badrum trevligare att vistas i, samtidigt som det hjälper till att hålla golvet torrt och luften mer behaglig. Vi på Bad & Rum är verksamma inom Stockholmsområdet med omnejd – installation av golvvärme tillhör vårt dagliga arbete.

Bor du i Stockholm och är intresserad eller vill ha golvvärme installerat, tveka inte att kontakta oss.