Renovera badrum i Farsta | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Bor du i Farsta och planerar att renovera badrummet?

Om du planerar en badrumsrenovering i Farsta så har du hittat rätt. Vi på Bad & Rum har specialiserat oss på renoveringar av fuktiga miljöer så som badrum och toalett. Därför kan vi hjälpa dig med din renovering, stor eller liten spelar ingen roll – vi hjälper gärna till.

Att arbeta med renoveringar i fuktiga miljöer kräver kunniga hantverkare. De behöver känna till och följa en mängd regler. Alla dessa regler finns för att du som köpare ska känna dig trygg med ditt nya badrum. Så att du slipper oroa dig för framtida problem, så som fuktskador som annars kan uppstå. Våra hantverkare är specialiserade på renovering av badrum och har därför god kunskap om reglerna. Så med oss på Bad & Rum som partner för ditt badrums renovering kan du känna dig trygg.

Vi åker ut till dig i Farsta

Innan vi börjar med en badrumsrenovering i Farsta så gör vi alltid ett hembesök. Då får du chansen att träffa oss och vi tar oss tid att lyssna på dig. Du får presentera din vision för renoveringen och visa oss hur du har tänkt dig att ditt badrum kommer se ut i framtiden. Vi kan sedan använda vår långa erfarenhet och redan på plats ge råd om hur det kan bli.

Efter hembesöket tar vi fram en plan för renoveringen som du får tänka över. Om allt känns rätt så kör vi på. Då tar vi fram en entreprenadbeskrivning. Det är en mer detaljerad plan, där du kan se exakt vad som kommer göras under renoveringen.

Hör gärna av dig till oss med frågor om badrumsrenovering i Farsta. Vi hjälper gärna till.