Badrumsrenovering i Enskede | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Enskede

Är det dags att förnya badrummet? Vill du ha ny inredning, finare väggar, ett nytt badkar och framförallt ett varmt golv som välkomnar dig varje morgon. Om du vill utföra en badrumsrenovering i Enskede så står vi ständigt redo att hjälpa till. Vår expertis finns inom just badrum av alla typer och stilar. Unna dig själv ett nytt och fräscht badrum som du själv har fått bestämma utseende på. Använd vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt möte.

Vi tar fram en detaljerad kalkyl åt dig

När du bokar in ett möte med oss får vi möjlighet att både gå igenom dina önskemål och samtidigt undersöka hur förutsättningarna ser ut på plats. Vi utför alla möjliga typer av renoveringar, från nybyggnation till reparation av fuktskador.
Badrummet är en av de känsligaste delarna av ett hus. Ett litet misstag kan få stora konsekvenser, speciellt eftersom det kan ta lång tid att upptäcka felet. Vi på Bad & Rum utför badrumsrenovering i Enskede som håller hög kvalitet och förblir problemfria. Vid en konsumententreprenad så tar vi ansvar för projektet i upp till 10 år i enlighet med konsumenttjänstlagen. Vi dokumenterar även hela arbetet från start, något som kan komma till god användning vid en eventuell försäljning.
Kom ihåg att badrumsrenoveringar är en av flera tjänster som du kan använda ditt ROT-avdrag för. Vi går gärna igenom dina möjligheter till ROT-avdrag och visar hur mycket avdraget kan sänka ditt slutgiltiga pris. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din badrumsrenovering i Enskede.