Badrumsrenovering i Ekerö | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Ekerö

Ett badrum är synonymt med vatten och renhet och aldrig har det väl varit lämpligare att arbeta på en plats som definieras av vatten på ett sådant sätt som Ekerö gör. Ekerös naturliga koppling till vattnet är drivkraften vi söker efter när vi gör det vi gör bäst. Badrum ska symbolisera ett vattenflöde som renar både kropp och själ i en bekväm stämning där alla behov tillfredsställs.

Med oss här på Bad & Rum tar vi Ekerös unika natur in i ditt badrum. På Bad & Rum hyllar vi vattnet och dess fantastiska egenskaper, samtidigt som vi skyddar ditt badrum mot de kraftfulla problem det kan ställa till med. Vi har lång erfarenhet av att skapa badrum med känsla och en personlig touch samtidigt som våra fuktspärrar stoppar allt det våta i dess väg.

Första gången vi möts kostar dig inget. Då gör vi en bedömning av rummet och lär känna dig, får en uppfattning om vad du söker och berättar vad som är möjligt enligt lagens alla regler. När vi säger hej då återkommer vi efter någon dag med en kalkyl där vi räknat på vad det kan kosta och låter dig i lugn och ro fatta ditt beslut.

Vi tar oss an ditt uppdrag med respekt och ära, för det är precis vad ett badrum förtjänar. Så är du en av de många människor som funnit ditt smultronställe på någon av Ekerös öar så är vi det rätt valet av samarbetspartner när badrummet ska formas efter dina önskemål.