Badrumsrenovering i Danderyd med erfarna hantverkare
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Danderyd

Har du en dröm och en vision om hur du vill att ditt badrum ska se ut? Du kanske oroar dig för hur dyr renoveringen kommer att bli och om du kommer att ha råd eller inte. Låt oss utföra din badrumsrenovering i Danderyd och spar både pengar och tid.

Bad & Rum i Stockholm är experter på badrumsrenovering. Välkomna att kontakta oss för en personlig service.

Förverkliga Dina badrumsdrömmar i Stockholm

Om du vill renovera ditt badrum i Danderyd kan vi på Bad & Rum hjälpa dig. Hos oss arbetar erfarna hantverkare som hjälper dig med allt från planeringen till själva utförandet. Tillsammans med dig som kund tittar vi på dina idéer och önskemål och hjälper dig sedan göra verklighet av dina drömmar. Att få en vacker badrumsrenovering i Danderyd är både härligt och smart eftersom du först och främst får ett fint badrum där du kan slappna av, men det är även en investering. Nyrenoverade badrum höjer priset på din fastighet, detta är alltid bra att ha i åtanke även om du inte ska sälja just nu. För att du ska få ditt drömbadrum kommer du som kund givetvis att vara mycket involverad i planeringen. Vi på Bad & Rum lyssnar på dina idéer, kommer med förslag och ser till att du är nöjd.

I Stockholm erbjuder vi kostnadsfritt hembesök för att kunna göra en så bra bedömning som möjligt av ditt badrumsprojekt.

Bad & Rum i Danderyd

Bad & Rum har flera års erfarenhet av Danderyd, samt kringliggande kommuner som Sollentuna och Täby, men vi arbetar även i andra delar av Stockholm. I Danderyd har vi genom åren utfört badrumsrenoveringar till både privatpersonen och bostadsrättsföreningar.

När du ska göra en badrumsrenovering har du självklart många frågor och funderingar. Hör bara av dig till oss och få svar på alla dina frågor. Kontakta oss så kommer vi hem till dig och gör en bedömning av hur mycket en badrumsrenovering i Danderyd kommer att kosta. Med vår hjälp får du snart ett vackert badrum där du kan ta dig ett avslappnande bad, ett bastubad och bara njuta av stillheten.

Tveka inte att höra av dig vid ev. funderingar eller om Du vill boka tid för ett personligt möte. Välkomna in till oss på Bad & Rum i Stockholm!