Badrumsrenovering i Bromma | Bad & Rum i Mälardalen AB
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering Bromma

Om du har tankar och drömmar om att renovera ditt badrum har du hittat rätt. Vi på Bad & Rum har många års erfarenhet av badrumsrenovering i Bromma. Vi hjälper dig skapa det badrum du alltid drömt om.

Renoveringsarbeten generellt är stora jobb som kräver mycket förarbete, men just badrumsrenoveringar är ännu lite mer komplicerade. Eftersom vatten och avlopp används i badrummet är det väldigt viktigt att själva rummet är vattenisolerat så inga fuktskador kommer till. Vi på Bad & Rum är skickliga hantverkare som har stor kunskap om renoveringsarbeten för just badrummet. Vi känner till eventuella problem som kan uppstå och hur de kan undvikas.

Visa oss din vision

Om du vill ha ett nytt badrum kan vi hjälpa dig. Vi gör vanligtvis hembesök hos dig som kund. Genom att besöka kunden får vi en möjlighet att se badrummet framför oss, se vilka möjligheter som finns och även de begränsningar som vi får ta hänsyn till. Dessutom får du chansen att visa oss din vision. Du berättar helt enkelt vilka idéer och drömmar du har och vi ser till att förverkliga dem.

Efter bara ett par dagar har vi på Bad & Rum skissat upp en kalkyl för alla detaljer och hur vi ska gå till väga. Vi skickar över planen till dig som får kolla igenom och godkänna eller komma med invändningar. Om du sedan är nöjd får du entreprenadbeskrivningen av oss. I den står det exempelvis vilka hantverkare som kommer att utföra din badrumsrenovering i Bromma.

Hör av dig till oss om du har frågor och funderingar, eller boka in ett möte redan idag.