Badrumsbelysning i Stockholm | Bad & Rum
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsbelysning

När man gör en renovering av badrummet är det väldigt viktigt att tänka på att det behövs bra belysning, fördelat över några eller flera belysningspunkter. Badrumsbelysningen är viktig. Det bör finnas kapacitet för att lysa upp ordentligt, men också för att kunna dimma ned. Ett badrum har många funktioner och används vid olika tidpunkter på dygnet samt i många olika sammanhang. Valet av belysning ska kunna fungera i olika situationer. Det är därför viktigt att ditt val av belysning till badrummet ger utrymme för flexibilitet i syfte att uppnå de olika effekter du behöver. Du behöver en typ av belysning när du tar ett bad och vill slappna av, och en helt annan typ av ljus när du ska städa eller borsta tänderna. Det ställer höga krav på att belysningen i ditt badrum är både genomtänkt och anpassningsbar.

Läs mer om badrumsbelysning nedan.

Installationer av badrumsbelysning i Stockholm

När man installerar lampor i badrummet måste man alltid anlita en elektriker som har behörighet. När vi installerar belysning i ditt badrum anlitar vi alltid en underentreprenör som har elbranschens behörighet. Bad & Rum hjälper dig med att se till helheten och att ge goda råd för att just din badrumsbelysning ska fungera i just ditt badrum.

Planera belysningen i badrummet

Även kakelvalet och ditt val av andra ytskikt och inredningsdetaljer i badrummet påverkar ljusförhållandet. Ljust kakel återspeglar ljuset, medan mörkt kakel kan kräva en större belysningsinstallation. Olika typer av ytskikt reflekterar också ljuset på olika sätt, något som kan vara värt att tänka på när man planerar belysningen i sitt badrum. Även tillgången till dagsljus och badrummets utformning och storlek påverkar kraven på belysning.

Vi hjälper dig gärna med planering och installation av din badrumsbelysning.

Badrumslampor

Våra samarbetspartner erbjuder ett heltäckande sortiment av lampor för badrum i alla möjliga utföranden och stilar i Stockholmsområdet.

Vi hjälper dig med din badrumsbelysning