Badrumsrenovering Årsta | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering i Årsta

Att renovera sitt badrum kan göra en stor skillnad i hemmet. Detta är trots allt ett av de rum som används mest, flera gånger per dag. Dessutom kan en badrumsrenovering i Årsta se till att bostadens värde ökar. Har du planer på att renovera badrummet i din villa, lägenhet eller sommarstuga? Då kan du med fördel ta kontakt med oss. Du kan enkelt boka in ett kostnadsfritt möte via vår hemsida.
Om du bokar in ett möte så knackar vi på hos dig vid avtalad tid och tillsammans kan vi gå igenom dina önskemål och krav. Därefter undersöker vi badrummet och de förutsättningar som finns så att vi kan ta fram en detaljerad kalkyl. Denna får du sedan via e-post efter bara några dagar.

Vi renoverar ditt badrum i Årsta snabbt och problemfritt

Att renovera badrum är inget som vem som helst kan göra. Faktum är att försäkringsbolagen helst vill att certifierade hantverkare ska arbeta i våtrum eftersom även små fel kan leda till stora kostnader. Vi på Bad & Rum kan sköta hela eller delar av arbetet enligt önskemål. Vi utför även reparationsarbeten på grund av fuktskador. Naturligtvis dokumenterar vi hela arbetet från start. Om du har frågor får du gärna ta kontakt med oss eller klicka på fliken FAQ för att se våra svar på återkommande frågor.
Vi specialiserar oss på badrumsrenovering i Årsta och Årstaberg. Med vår expertis och erfarenhet kan vi se till att du får precis det badrum du vill ha.