Badrumsrenovering & Nybyggnation av badrum | Bad & Rum i Mälardalen
info@bad-rum.nu08 - 501 514 10

Badrumsrenovering

Att renovera ett badrum är ett arbete som många drar sig för att genomföra, och inte helt utan anledning. Det är ett tekniskt komplicerat rum och kräver personal med olika behörigheter och kompetenser för att uppnå ett bra resultat. Vi på Bad & Rum är specialister på våtrumsrenoveringar, med många års erfarenhet i ryggen. Företaget är certifierat för våtrumsarbeten och vår personal är legitimerade för dessa arbeten. Det behövs också en bra genomförandeplan och samordning mellan de olika hantverkarna. Bad & Rum tar ett helhetsansvar för din badrumsrenovering. Detta har vi gjort sedan företaget grundades år 2000, så vi och våra kunder vet av erfarenhet att det fungerar.

En lyckad badrumsrenovering börjar oftast med ett möte för att se över förutsättningarna på plats. Det är värdefullt att få goda tips och råd av en erfaren entreprenör innan detaljer bestäms, och kakel och inredning beställs.

bad-rum_nyrenoverat_740

 

Badrumsrenoveringar i Stockholm

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholms-området, begär gärna en kostnadsfri offert med hembesök så kommer vi ut till dig. Vi utför aktivt renoveringar och här är exempel på några orter vi är verksamma i:

Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Bromma
Nykvarn
Nynäshamn
Vasastan
Sollentuna
Solna
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Östermalm
Upplands väsby
Farsta
Vaxholm
Värmdö
Österåker